Mijn naam is Aad Kruijs, ik ben geboren in 1958 op 1e kerstdag en opgegroeid in een gezin waarin iedereen voor elkaar klaar stond. Dit heb ik later weer overgebracht op mijn dochter, voor wie ik nog steeds elke dag klaar sta om te helpen. Vroeger onder andere met haar huiswerk nu met haar belastingaangifte.

Na jaren als financieel administrateur in vast dienstverband te hebben gewerkt, bij bedrijven als SPIE Controlec, Roest/Staalduinen Makelaardij, Nedlloyd en Asbipro, ben ik met vol vertrouwen en veel plezier gestart met Kruijs@Finance.

Vanaf mijn 18e jaar ben ik werkzaam in de financiële wereld. Cijfers en getallen hebben mij altijd aangesproken wat ook terug is te zien in één van mijn hobby’s “het handelen in aandelen”.

Zoals al eerder aangegeven begin ik met veel plezier aan dit nieuwe avontuur in mijn leven. Als ZZP-er meedenken met opdrachtgevers, samen tot de juiste oplossing komen voor jullie financiële uitdagingen en vraagstukken en er steeds weer voor zorgen dat jouw financiële administratie op orde is, zijn de belangrijkste redenen waarom ik voor mijzelf ben begonnen. Wat mij ook erg aanspreekt is de diversiteit, dynamiek en cultuur van de verschillende ondernemingen.

Mocht je persoonlijk kennis willen maken in een vrijblijvend gesprek, nog vragen en/of opmerkingen hebben!
Vul dan het contactformulier in of geef mij een belletje op: 06-41404858.